Hjem Nyheder Det sker Månedens billede Månedens efterlysning Om arkivet Her bor vi Galleri 1 Galleri 2 Kontakt Priser og tilbud Links Previous page
Se siden med månedens billede(r) og siden med efterlysninger, hvor vi søger efter evt. oplysninger om personer, steder, bygninger eller lign. fra gamle billeder i arkivet. Siderne med billederne er et fast indslag på hjemmesiden, og vi modtager gerne oplysninger om disse, også hvis vi har givet forkerte, unøjagtige eller ufuldstændige oplysninger på siderne.
Læs ældre årsskrifter herunder som pdf. Før musen henover linket. Klik for at åbne
 Vi beklager, at vi endnu ikke er i stand til at betjene jer derude. Det er en større opgave at flytte et arkiv, men vi er dog så langt, at alle flyttekasser, møbler med videre, er flyttet til vore nye lokaler, Tønagervej 13, 8983 Gjerlev  - tager tid at få det hele på plads. Men lidt nyt er der dog: Man er nu så langt fremme med renoveringen og indretning af hele borgerhuset, som vi nu bliver en del af, at der er planlagt  officiel indvielse af hele borgerhuset, med taler af bla. borgmesteren lørdag d. 26. maj fra 13:00 til 15:00 (Se pdf         ) Der vil være kaffe og kage, samt forskellige små aktiviteter. Alle er velkomne til at bese hele huset. I forbindelse med dette står vore døre også åbne og alle er velkomne til at kigge indenfor. (Vi er dog nødsaget til at understrege, at arkivet IKKE er i drift med normale åbningstider. Vender tilbage så snart vi er klar)
Se kirkerne i Nørhald herunder som pdf Før musen henover linket så vises hvad der gemmer sig. Klik for at åbne
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
Som noget nyt kan vi nu også modtage betalinger via MobilePay nr. 25924
Den 13. december 2017 var en rigtig god dag på Nørhald Egns-Arkiv. Vi fik nemlig en meget positiv tilbagemelding fra Velux Fonden. I partnerskab med SLA havde Velux Fonden imødekommet vores ansøgning om tilskud til modulkurser og opgradering af kontor og IT, i forbindelse med arkivets forestående flytning til anden adresse i løbet af foråret 2018. Det skal i denne forbindels også nævnes, at Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond har bevilget os midler til indretning af lokalerne i Gjerlev, bla. til køkken og gardiner. Det er vi selvsagt meget taknemlige for, og betyder vi kan komme godt fra start, når vi når så langt.
Find os på Facebook:
Nyheder