Hjem Nyheder Det sker Månedens billede Månedens efterlysning Om arkivet Her bor vi Galleri 1 Galleri 2 Kontakt Priser og tilbud Links Previous page
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Bliv medlem i Nørhald Egns-Arkiv. Det er nemt, man skal blot klikke her                            og udfylde formularen.
Årets ordinære generalforsamling er nu vel overstået. Der var et pænt fremmøde, og medlemmerne blev da heller ikke snydt ved det efterfølgende foredrag med  Sognepræst Susan Ballegård, der gav de fremmødte et medrivende indblik i hvordan det er at være “Ny præst i gammel kirke” Foredraget var gratis for medlemmerne i Nørhald Egns-Arkiv.  
“Åbent hus” Blev afholdt lørdag d. 4. november 2017 fra 10:00 til 14:00 Arkivmedarbejdere var tilstede og viste de besøgende rundt på arkivet. Der var pænt besøg, men vi havde dog gerne set lidt flere møde op.
Det sker