Hjem Nyheder Det sker Månedens billede Månedens efterlysning Om arkivet Her bor vi Galleri 1 Galleri 2 Kontakt Priser og tilbud Links Previous page
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Bliv medlem i Nørhald Egns-Arkiv. Det er nemt, man skal blot klikke her                            og udfylde formularen.
Årets generalforsamling afholdes onsdag den 15. november 2017. KL. 15:00, på Center Åbakken, Bakkevænget 1. Øster Tørslev Efter generalforsamlingen er der foredrag ved sognepræst Susan Ballegård Sognepræst ved Tvede-Line og mellerup sogne. Der vil holde foredrag over emnet: “Ny præst i gammel kirke” Foredraget er gratis for medlemmerne i Nørhald Egns-Arkiv. Er du ikke medlem, er det alligevel muligt at høre foredraget med Susan Ballegård mod betaling af kr. 50,- ved indgangen. Der er adgang fra ca. 15:30 Men endnu bedre:
“Åbent hus” Lørdag d. 4. november 2017 er der åbent hus på arkivet fra 10:00 til 14:00 Arkivmedarbejdere er tilstede og vil vise de besøgende rundt på arkivet. Der vil også være kaffe på kanden. Vi ses!
Det sker